forlovet på facebook

Jeg er lykkeligt forlovet med den allerbedste lady i verden. Men jeg har tænkt lidt på det at være forlovet i sig selv, hvad det vil sige, og hvordan jeg egentlig havde det lige da JEG blev forlovet. Det var faktisk min dengang kæreste, nu forlovede, der friede til mig, og ikke omvendt. Det var super sødt og ret utraditionelt må man sige, men jeg var simpelthen for langsom og hun kunne ikke vente. Jeg er glad for at hun tog initiativet.

Men nu er jeg forlovet. Totally off the market – og det har fået mig til at indse nogle ting om at være forlovet.

Dit forhold føles… Anderledes.

Man har boet sammen længe, man har været kærester længe – oftest flere år. Alligevel bliver det hele lidt nyt når man bliver forlovet. Det bliver mere seriøst, måske? Der er noget andet i luften nogle gange, måske en komplet sikkerhed. Derudover skal man blive vant til tanken.

Alle tror de er eksperter i at blive gift.

HOLD OP MED AT GIVE MIG GODE RÅD TIL BRYLLUPPET! Sådan har jeg lyst til at råbe nogle gange – og for min forlovede er det endnu værre, for hendes veninder lader det aldrig ligge.

Det er mærkeligt at skulle sige ”min forlovede”.

Man lyder en smule frelst, ikke? Ordet er også nyt, og jeg kalder hende stadig nogle gange ”min kæreste” i stedet for. Det er ren og skær vane! Hvad skal jeg gøre når hun officielt er min kone?

Du kan læse lidt mere her om at være forlovet, eller læse om fordelene her.