vi venter barn

Jeg har helt fantastisk nyt at dele med jer læsere her på bloggen! Ja, rigtige læsere – ikke de spambots der oversvømmer mine kommentarer nogen gange (så frustrerende!)…

Jeg skal være far til en lille pige! Ja, jeg venter virkelig barn sammen med min kone! Pyyyh, hvor er det godt at få det sagt. Jeg har ikke ville sige noget før jeg var sikker, og pludselig gik tiden rigtig hurtig, og vi skulle have alt på plads til den lille.

Hun kommer snart til verden, og jeg glæder mig som en sindssyg til at blive far. Graviditeten har min dejlige forlovede taget som en rigtig champion, og den er bare gået helt fantastisk – udover at hun har de sygeste cravings!

Vi er blevet enige om navnet Alma til vores lille barn. Selvfølgelig, hvis barnet kommer til verden og slet ikke ligner en Alma, har vi et par navne klar som plan B. Jeg ved at det navn, jeg skulle have haft, ikke var Albert til at starte med heller! Mine forældre ændrede mening da de indså hvilket barn jeg var.

Men det at skulle være far er også virkelig skræmmende, og jeg er ret nervøs. Jeg har brugt timevis dagligt på hjemmesider om børnepasning, udvikling, opdragelse og sikkerhed. Er I klar over, hvor meget man kan gøre galt?!

Har I nogle tips til en vordende forælder?