Halløj igen, og velkommen tilbage til min lille familieblog! Livet er hårdt, men samtidig fantastisk med en lille ny. Min kone og jeg er lykkelige, men på et område halter vi lidt: sundhed. Vi motionerer ikke så ofte som før, får ikke ligeså god søvn og spiser ikke så varieret som vi burde. Med vores lille Alma, som nu er lige omkring et halvt år gammel, er alting mere hektisk end før.

Ja, i må undskylde at jeg ikke har været så meget på bloggen. Det kan i takke den lille prinsesse for!

Nu når min kone og jeg ikke føler os så sunde som før, er vi blevet enige om at prøve at være sunde på andre måder end vi gjorde før. En af de ting her hjælper os mest for tiden er juicepressere. Vi kan drikke sunde frugt- og grøntsagsjuicer dagligt. Min yndlings er rødbedejuice (med blandt andet ingefær og æble i også, så smagen får et ekstra kick!).

Har du prøvet at “juice” selv?

rødbedejuice og -saft